Ken je deze nog 🙂 Super Mario Bros. Het bijhorende deuntje hoor ik gelijk al in mijn hoofd, met bijbehorende glimlach. Ik weet ook nog met wie ik het speelde, vooral samen met mijn zus. Ook al is het misschien 30 jaar geleden dat wij deze game speelde.

Dat is precies wat games doen: ze verleiden, verbinden, motiveren en binden vaak voor een langere periode. Je verlegt grenzen, gewenst en ongewenst, en probeert nieuwe manieren uit om verder te komen in jouw game.

Er is actie, je krijgt direct feedback (je komt verder in de game of niet). Bovendien game je omdat het een leuke uitdaging is. Tot slot hebben games ook nog een geweldig sociaal aspect, interactie met anderen over de game en de multiplayer mogelijkheden. Al deze leuke aspecten van gamen kun je inzetten bij het bereiken van verandering. Dat is precies wat Het Blije Brein voor jou kan betekenen.

Doormiddel van gamen, actie, directe feedback, leuke uitdaging, vooruitgang en interactie met anderen groeien!

Ik ben dan ook enthousiast over de mogelijkheid om te gamen in #VR. Alle elementen voor het bereiken van verandering zitten in de #VR game die we spelen bij het Blije Brein. Meer weten? Ga jij de uitdaging aan? Bel Het Blije Brein op 06 51 47 96 21.

Lees ook mijn blog over leuke stress.

#gamification #gaming #vr #mindset #game #virtualreality #softskills #verandering

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie