HET GROENE BREIN

Combineer de impact van natuur met stressmanagement oefeningen en de technologie van Firstbeat. 

Ben jij al op de groene weg? Ik gebruik de natuur, de werking van groen op jouw brein, de technologie van Firstbeat en stressmanagement oefeningen om jou te inspireren en te motiveren. Ontdek wat de natuur jouw kan brengen en welke rol het kan spelen in jouw leven. 

Het groene brein, een 1 of 2 daagse training in de natuur 

Gestrest, een kort lontje, een burn-out of wil je gewoon nieuwe inzichten om vitaal, positief, blij en gezond te blijven. Er is wereldwijd veel onderzoek gedaan naar wat de natuur voor je doet. Ons lichaam en geest zijn afgestemd op de natuur. 

De methode 

Ik combineer duurzame inzichten vanuit bewegingsoefeningen (PMT), gamification en moderne psychologie. Lees meer over hoe deze methode werkt en wat voor soort oefeningen ik gebruik. 

De natuur, bewegen in het groen. 

Door te bewegen verbeteren de executieve functies van je brein. Bewegen in de natuur heeft een nog krachtiger effect dan bewegen alleen. Je verbetert dus letterlijk de werking van jouw brein door te bewegen in de natuur. 

Firstbeat, technologie die inzicht geeft.

Meten is weten. Elk mens is uniek. De metingen van Firstbeat geven tijden de oefeningen in de natuur inzicht wat voor jou werkt. Lees onder het kopje Firstbeat analyse meer over deze methode.