De Leefstijlanalyse maakt stress reacties visueel

Jouw lichamelijke reacties op dagelijkse activiteiten zoals sport en werk zijn op een hele mooie manier visueel te maken. Onze unieke hart ritme variabiliteit analyse gebruikt data gemeten tijdens jouw werk, ontspanning, inspanning en creĆ«ert een compleet plaatje rondom jouw gezondheid, vitaliteit en prestaties.

herstel sneller en beheers stress

Lange periodes van stress zonder voldoende herstel kunnen leiden tot oververmoeidheid en burn-out. De leefstijl analyse maakt dit inzichtelijk en helpt sneller te herstellen voordat oververmoeidheid, prikkelbaarheid en burn-out een probleem wordt. De leefstijl analyse geeft inzicht en zorgt dat je problemen kan aanpakken. Bovendien leer je door de coaching effectieve manieren om sneller te herstellen.

Ontdek jou fitnessniveau

Fysieke inspanningen helpen bij het verbeteren van jouw kwaliteit van slaap en zijn onderdeel van een goede stress management en het krijgen van meer energie. Met de leefstijl analyse kijken we ook naar jouw training. Hoe efficient is deze en hoe fit ben je?

De leefstijl analyse geeft concrete informatie over jouw welzijn en gezondheid en helpt jou om je volledige gezondheid en prestatie potentieel te bereiken met zekerheid van de wetenschap.

Hoe werkt de leefstijl analyse?

Wat zegt healtHackers over de leefstijl analyse?

Wat healthHackers say about the Lifestyle assessment

Wat zeggen anderen over de leefstijl analyse?

We komen graag met jou in contact