Mag stress ook leuk zijn?

We worden om de oren geslagen met adviezen, tips en trucs rondom stress. Het inplannen van een pieker kwartier, het maken van to do lijstjes en er zijn allerlei manieren van #coaching om beter te leren omgaan met #stress. Maar het woord leuk, of gewoon lekker spelen zijn nou niet bepaald woorden die we associeren met stress.

Iedereen is op zijn eigen manier bezig met stress, het omgaan met stress en het ontkennen van stress. De een heeft meer last van stress dan de ander. Stress en de ervaring ervan is persoonlijk. Voor de één werkt #yoga en voor de ander gewoon lekker een stukje wandelen.

Maar wat als je zou kunnen spelen met #stress?!

In plaats van vermijden of beheersen van stress, kunnen we ook spelen met stress……

Wanneer spelen we eigenlijk nog als volwassene? En durven we nog te lachen om onze eigen fouten en stressvolle reacties? Weet je nog die spanning toen je leerde fietsen of heel ver van de schommel sprong? Lekker giechelen als het net of net niet lukte. Die spanning…… dat is ook stress. Heerlijk gevoel toch……

Gamen met je eigen stress

Dat kan dus; spelen met stress. Ik heb al heel wat afgespeeld en lekker lopen giechelen en vooral flink geoefend om beter te worden met mijn stress. Net als vroeger: leren door te doen!

Zodra ik de VR-bril opzet, dompelt de game mijn onder in een nieuwe wereld. Voer ik spannende opdrachten uit en speel ik letterlijk met mijn stress om verder te komen in de game. Om de opdrachten te doorstaan, moet ik bewust mijn stressniveau verlagen of juist verhogen. De game speelt dus letterlijk met stress!

Speel met jouw stress systeem. Award Winning Game, Digital Innovation of the Year

#Virtual Reality geeft ons een unieke mogelijkheid om te spelen met stress. Je blijft gemotiveerd om te blijven oefenen. De vertaling naar de ‘echte’ wereld is zo gemaakt. Je speelt makkelijker met stress in het dagelijks leven. Na een training kijk je heel anders aan tegen stress.

Wil jij ook spelen met stress?

Ik geef unieke meerdaagse trainingen en individuele coaching. Kijk voor meer informatie op www.hetblijebrein.com of bel mij op 06-51 47 96 21.

#virtualreality #vr #stressjam #play #spel #spelen #stressmanagement #seriousgame #learningbydoing #hetblijebrein

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie