Stressjam – Virtual Reality training

Bepaal jouw toekomst met de juiste mindset! Ontwikkel een positieve mindset en leer hoe jij jouw brein en stress systeem beïnvloedt om persoonlijk en professioneel te groeien.

Mensen met een gezonde en positieve stress-mindset presteren beter op hun werk, hebben een groter probleem oplossend vermogen, ervaren minder psychologische druk, hebben meer energie en zijn beter in het hanteren van conflict situaties. 

Trainen in Virtual Reality

Virtual Reality verandert training geven fundamenteel. Mensen leren 4x sneller met hulp van VR, voelen zich 275% meer zelfverzekerd over de aangeleerde vaardigheden, zijn meer betrokken bij de training en hebben ook nog eens een betere focus.

Workshop

Tijdens deze workshop leren jullie hoe stress werkt in het brein. Traint iedereen zijn stress-mindset in VR en ervaar je wat Stressjam kan betekenen voor jouw team of organisatie.

De ervaring is dat deelnemers veel bruikbare persoonlijke inzichten krijgen in o.a. coping stijlen, stress voorkeuren en gedragspatronen.

Positieve mind-set maakt gezonder

Hoe dat werkt? Bekijk deze TED talk, how to make stress your friend. (kijktijd 15 minuten)

Wat Stressjam voor uw organisatie kan betekenen

Speciaal voor teams en organisaties die willen kennismaken met Stressjam, geef ik brein brekende sessie voor (kleine) groepen.

Demo

Duur: ca. 4,5 uur
Beschikbaarheid: maandag t/m zaterdag
Locatie: nader te bepalen
Prijs: op offertebasis 

Interesse? Stuur een e-mail naar [email protected] en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Stressjam